TS Tenerife
Autor: Jozef Kasan
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 77 results
1
ZA
Zdeňek Adamík
22.03.2011, 16:57
Uvidíme, 9.4. vedu školení výcvikových referentů OS spojené s testy. Takže se uvidí, jak a do kdy to společně zvládnem napsat a vyhodnotit.
I když, jak se říká: "Opakování matka moudrosti".
PO
Pavel Ostrolucký
22.03.2011, 13:58
Zdenko nie sú to okrúhle narodeniny, ale budú keď sa stretneme niekde v Ostrave - Krmelíne asi 9.4.2011 - akcia Olympia Mácha. Si prvý pozvaný, ale
Ty neviem či nebudeš vtedy v Šternberku.
ZA
Zdeňek Adamík
22.03.2011, 12:04
"... a aj klobásky budú!"
PO
Pavel Ostrolucký
22.03.2011, 10:24
Milan - teraz si to naozaj vystihol. Je to asi tak ako si napísal - nevyhráva vždy ten najrýchlejší, ale niekedy stačí trochu umu aj u holubov a vytrvalosť.
S tým ospravednením si to trochu prehnal, veď sa nemáš ani veľmi začo, ten apríl čoskoro príde a ja si oslávim v ňom narodky, ale nie 1. ale 10-eho.
a už dosť veľa.
MB
Milan Blahovský
22.03.2011, 09:05
Pali TS to je skutočne extrémna, výkony holubov v nej by som prirovnal triatlonistom, ale tým, ktorí musia bežať maraton cez africkú džungľu cez čriedy levov, tým ktorí musia plávať z Kuby na Floridu ponad čriedy žralokov a tým, ktorí to zvládnu na bicykli cez Himaláje. Keď som trocha prestrelil ospravedlňujem sa, ale asi to bude tým blížiacim sa 1.aprílom.
PO
Pavel Ostrolucký
22.03.2011, 08:03
Testovačka je testovačka a i keď tam neostali najlepšie holuby v istom slova zmysle ostali tam tie najbojovnejšie a najvytrvalejšie a z tých 53 ks to vyhral holub s najväčším a najbojovnejším srdcom a túžbou po domove.
Ten kto pozná Weijden holuby a Holandské holuby asi vie o čom hovorím, že sú to prevažne holuby Van Wanroy, alebo holuby Wegen čo už niečo do dnešných časov dokázali všade vo svete a to prevažne na extrémne dlhých a ťažkých pretekoch.
ĽJ
Ľudovít Jančok
21.03.2011, 22:08
Zdravím Vás, Milanko nedráždi hada bosou nohou. Nemôžem si odpustiť poznámočku, Z dodaných okolo 25OO ks., do finále nasadených 53 ks. To majú u Adamíkov ozaj viacej vtákov. Ludvik.
MB
Milan Blahovský
21.03.2011, 19:12
Palino, napr. ??????
ZA
Zdeňek Adamík
21.03.2011, 17:11
Hlavně zdraví. Ne nechtělo se jí, že prý co by tam viděla? Že máme doma víc ptáků jak v Tenerife, tak nevím, jak to myslela.
PO
Pavel Ostrolucký
21.03.2011, 16:52
Počítam aj s PERŠINGAMI - ja názor nemením, ja tam holuby chcem dať, platí
ako sa mi vydarí odchov. Milan len niekedy by si mohol citovať aj sám seba, pokiaľ Ty vymýšľaš nejaké uliate výhody pre seba a to už v rámci Vašej OZ SNV alebo iné ja to nekomentujem a Zdenko musí mať, či je niečo dobré alebo zlé svoj charekteristický pokec odborníka a ja to beriem v plnej miere!
Poučenie skrátka nezaškodí - manželka sa už z výletu vrátila ???
ZA
Zdeňek Adamík
21.03.2011, 13:04
Zejména když poletí tým kanálom, to budou krytí před nepřízní počasí ze všech stran a s tím asi Palo počítá.
MB
Milan Blahovský
21.03.2011, 09:50
Pali, jedného už viem:
Autor: Pavel Ostrolucký (212.55.229.---)
Dátum: 27.01.11 09:16
Jožko veľmi pekne si to napísal - kto z koho, no najprv to musí dokázať ten holub ktorý tam bol vybratý. Ja sa už dnes hlásim do ďalšieho ročníka - chcem tam dať holuby, no nie za každú cenu, len ak sa mi vydarí dobrý odchov mladíkov - a ak sa vydarí určite tam holuby dám. Tie podmienky sa mi tam páčia i keď sú dosť tvrdé - no starostlivosť a informácie sú na jednotku s hviezdičkou a priamy prenos cez ich satelitný kanál to je bomba !
PO
Pavel Ostrolucký
21.03.2011, 09:25
Posledný finálový závod bol celkom rýchly - žiadna tragédia...........................
Nasadené celkove 53 ks holubov, vypustenie o 7,45 hod. - prvý deň doletelo
27 ks holubov, druhý deň 4 ks.........................................................................
1 . Dolet prvého 11,25,13 - tým E. a J. van der WEIJDEN - Holandsko............
2. Grand Canaria.............v závese za prvým, hneď ešte niekoľko holubov.....
3. Anglia, ktorý tam mali od začiatku veľa prihlásených holubov.....................
4. Znova Holandsko........................................................................................
Dolety holubov vo finále boli vcelku ucelené, alebo po skupinách, to že sa potrápili po finále ich naučilo už tento-krát už celkom slušne doletovať, no jasne ku takýmto doletom dopomohlo aj dobré počasie a celkom praznivý
SZ vietor. No a je po ťažkom testovaní, preto stojí za uváženie koľko chovateľov bude mať záujem na takéto extrémne ťažké testovanie holuby nasadiť v ďašlom ročníku.
PO
Pavel Ostrolucký
17.03.2011, 07:40
No aj ja - ak by tam ostala - mal by si mu poslať teplé prádlo, aby náhodov neprechladol, možno by Ti poslala potom nejaký slušný balík, aby si sa mohol ísť pozrieť na finále. Tak sa ponáhľaj, aby nezmeškala - čas sa kráti.
ZA
Zdeňek Adamík
17.03.2011, 07:25
I k Tvému příspěvku Pali konstatuji: "Všechno "zlé" je i něčemu dobré!"
PO
Pavel Ostrolucký
16.03.2011, 16:02
No Zdenko ak by jej to urobil horšie ako Ty, tak by sa Ti možno aj vrátila späť, no o tom pochybujem !!!
ZA
Zdeňek Adamík
16.03.2011, 12:52
No, ale také se někdy říká, že všechno zlé je i k něčemu dobré!
SB
Stanislav Bojko
16.03.2011, 11:29
No nevím Zdeňku jestli tentokrát radíš dobře, pro nás starší kteří už z hlavní sezonou pomalu končí, tak odloučení od manželky by jaksi mohlo pomoct v klidu se připravit na sezonu holubářskou. Ale horši dopad by mohl být u mladších kteři žijí hlavní sezonou a tu vedlejší holubářskou musi trochu přispůsobit manželce, kdyby mladší odletěla na ostrovy diskutovat z domorodci a domorodec měl troch pracovitějšího diskutera, tak mladšímu chovateli může zůstat jen ta holubařská sezona.
ZA
Zdeňek Adamík
16.03.2011, 09:46
Ale i tak je tam jakýsi program, hlavně ty diskuze s domorodci mohou být zajímavé, takže na tři dni to nemusí být marné, ceny, až na letenku, příznivé.
Jenže přípravy na sezonu vrcholí a kdo zaváhá už to asi nedohoní.
Asi nejrozumnější by bylo poslat tam manželky ať máme na holuby klid....
MB
Milan Blahovský
16.03.2011, 09:30
Pali aspoň nezavadzaj, už som mal zabukovanú letenku na 17.3. :o)))))))))))
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 77 results
1